Despre noi

Noi facem ceea ce stim

Credem ca am aflat cateva repere ale retetei unei afaceri de succces. Suntem convinsi ca o afacere sanatoasa se poate baza preponderent pe calitatea oamenilor din echipa, calitatea produselor promovate, bun simt, efort sustinut si bineinteles multa rabdare.

Compania noastra este reprezentata de o echipa de specialisti termopane Bistrita cu o experienta in industria termopanelor din anul 2000. In 2011 am largit gama de produse comercializate. Pentru a face fata recesiunii si pentru a veni in intampinarea clientilor nostri, am hotarat sa acoperim cererea de Tamplarie PVC cu un produs extrem de performant in relatia solutii – fiabilitate – pret.

window-worker

Incepand cu 2012 am implementat in oferta noastra produsele marcii de profile PVC – SALAMANDER. Astfel, in acest moment acoperim intreaga paleta de produse de calitate germana, completate atat de furnizori germani, cat si de furnizori austrieci de feronerie cum ar fi ROTO NT si GU.

In 15 ani de activitate, compania noastra, o firma termopane Bistrita, a acumulat zeci de blocuri si sute de vile si apartamente „imbracate in termopane” de calitate superioara, care si-au demonstrat rezistenta si fiabilitatea in timp. Portofoliul de clienti al companiei insumeaza aproximativ 5000 de clienti, care au ales sa incheie un contract cu noi si sa achizitioneze produsele noastre.

Echipa noastra

Traian Moldovan

TRAIAN MOLDOVAN

Telefon: +40(0)744690849

Email: contact@termopanebeclean.ro

Email: traianmoldovan15@yahoo.com

Cariere

Firma termopane bistrita

Firma noastra urmareste sa includa in echipa sa oameni dornici sa se afirme si sa se implice in activitatea de dezvoltare. Cautam in toata tara persoane cu experienta in bransa si cu mult entuziasm.

Pentru a fi inregistrat in baza noastra de date va rugam sa ne trimiteti CV-ul dumneavoastra si o scrisoare de intentie la adresa contact@termopanebecelan.ro

Valorile Noastre

Credem in construirea unui impact pozitiv asupra comunitatilor, infrastructurii, economiei, oportunitatilor si a locurilor de munca. Suntem mandri de faptul ca demonstram proactivitate in ceea ce priveste raspunsul nostru la cererile pietei, garantand in acelasi timp ca nevoile clientilor sunt satisfacute la cel mai inalt nivel. Suntem seriosi in privinta valorilor noastre si in contextul acestor valori putem aborda intregul dvs. proiect pentru a garanta cea mai inalta calitate si durabilitate.

Valorile noastre definesc ceea ce suntem. Acestea sunt credintele fundamentale ale organizatiei noastre, care ghideaza actiunile si comportamentul nostru. Ele influenteaza modul in care lucram unul cu celalalt, dar si felul in care satisfacem cererile clientilor nostri si ne implicam in comunitatile noastre.

Angajamentul personal si profesional de a proteja in mod proactiv bunastarea angajatilor nostri, a contractorilor, a clientilor nostri si a oamenilor din comunitatile in care ne desfasuram activitatea.

Toate produsele noastre sunt supuse unor teste riguroase pentru a se asigura ca acestea sunt de cea mai inalta calitate, durabilitate si fiabilitate.

Fabricate din cele mai bune materiale, ferestrele si usile noastre extrem de atractive vin intr-o gama larga de modele care se potrivesc casei dvs. si sunt disponibile in PVC si Aluminiu. . Puteti alege exact aspectul dorit dintr-o gama larga de stiluri si culori.

Credem ca nimic nu este mai important decat reputatia noastra, iar un comportament cu cele mai inalte niveluri de integritate este fundamental pentru a defini ceea ce suntem. Demonstram un angajament ferm fata de practicile de afaceri sustenabile si responsabile prin angajament, seriozitate, transparenta si disciplina in fiecare proiect la care lucram si fata de fiecare client cu care colaboram.

Ce spun clientii nostrii?

Nu cunosc foarte multe despre firmă, dar am încredere mare în conducătorul ei. Am comandat şi nu-mi pare rău!
Dinu Ionescu – Comuna Sintereag
Recomand firma SC.Prod.com.dutu.SRL - Termopan din Bistrita tuturor! Am fost într- adevăr mulţumit de produsele lor şi serviciile prestate!
Marosi Valentin – Bistrita Nasaud
Sunt foarte mulţumit de felul în care arată produsul pe care l-am contractat, de calitatea acestuia, de modul în care funcţionează; pot afirma cu certitudine faptul că am făcut o achiziţie bună si utilă.
Bădescu Florian – Bistrita Nasaud
Mi-au fost recomandaţi de cunoştinţe. Înainte de a comanda, am vizionat câteva lucrări executate de dânşii la alte locaţii, şi am fost mulţumită. Firma SC.Prod.com.dutu.SRL oferă calitate şi seriozitate în execuţia lucrărilor, decenţă în calcularea preţurilor, nu sunt depăşite termenele de finalizare a lucrărilor, oferă sugestii în modul de execuţie a lucrărilor în folosul beneficiarului, sunt deschişi în execuţia lucrărilor noncomformiste. Într- un cuvânt: apelaţi la dânşii cu încredere!
Házy Bakó Eszter – Comuna Branistea
Sunteţi o firmă pe care o caracterizează seriozitatea, executarea la termen, preţul accesibil şi calitatea tâmplăriei şi a montajului.
Hârlău Gheorghe – Bistrita Nasaud
Este o firmă serioasă, face lucrări de calitate, executare la timp.
Surdilă Nicolae – Gherla
Am consultat aprox.15 firme de termopan din Bistrita Nasaud si aceasta are preturile cele mai bune.
Popa Daniela – Bistrita Nasaud
Respectarea termenelor şi profesionalism!
Dr.Nicoară Radu – Bistrita Nasaud
Am apelat acum o luna la aceasta firma pentru inchiderea unui balcon cu geamuri termopan. Acolo era o situatie speciala, deoarece structura balconului necesita ajustari serioase, pentru ca geamurile sa poata fi montate. Domnii de la SC.Prod.com.dutu.SRL si-au asumat si aceaste retusuri si au reusit, in modul cel mai profesionist, sa duca lucrarea la capat. Am fost multumit de materiale, lucrare si mai ales de atitudine. Domnul Traian Moldovan se vede ca este un om educat, caruia ii place sa faca un lucru exact asa cum trebuie facut. Va recomand tuturor sa apelati la serviciile acestei firme.
Agache Alexandru – Comuna Uriu
Profesionalism, seriozitate si tarife de bun simt. Recomand din toata inima serviciile angajatilor SC.Prod.com.dutu.SRL.
D-na Carmen Istrate -Bistrita
Suntem mulțumiți de alegerea făcută. Indicațiile de dinainte de comanda ne au fost de mare ajutor. Termenul de execuție și montaj au fost cele promise la luarea comenzii. Chiar și condițiile contractuale sunt în regulă atâta timp cât se mulează după nevoile clienților. Mii de mulțumiri și recomandam cu încredere. Familia Silisteanu.
Mihaela si Leonard Silisteanu -Bistrita Nasaud
Serios, prompt, priceput, de incredere. RECOMAND !
Simionescu Valentin – Jucu
Multumesc pentru serviciile prompte si de calitate. Dnul Traian a raspuns intotdeauna foarte prompt intrebarilor mele legate de usa de termopan (pe email si la telefon); ei m-au ajutat sa aleg cel mai potrivit model - o usa culisanta din sticla dubla care mentine temperatura in camera si lasa sa intre lumina dinspre terasa; nu ia loc in camera si da un aspect placut/ modern casei. Ba mai mult, tot ei mi-au reparat si ferestrele instalate de alta firma, ferestre care nu se mai inchideau etans. Nu in ultimul rand, dnul Traian si colegul lui au instalat totul asa cum au promis. Multumesc! Cu siguranta voi reveni si pentru alte lucrari.
Angela Nicoara si Mike Ormsby – Comuna Spermezeu
recomand cu incredere a se apela la serviciile acestei firme, seriozitate, promptitudine, sfaturi utile (ex.meu), preturi acceptabile, intr-un cuvint merita sa lucrezi cu SC.Prod.com.dutu.SRL !
Stergarel Marioara – Bistrita
Seriozitate, calitate, profesionalism: satisfactie garantata! Recomand din toata inima!
Istrate Clara – Beclean Bistrita-Nasaud
Sunt foarte multumitá de serviciile firmei SC.Prod.com.dutu.SRL. Fac lucruri de calitate executate cu seriozitate si promptitudine. Voi apela si in continuare la serviciile lor.
Jámbor Katalin Blanka – Comuna Cosbuc
Promptitudine, seriozitate, lucrare ingrijita si bine facuta!
Karp Radu – Bistrita Nasaud
Am apelat la serviciile firmei SC.Prod.com.dutu.SRL de mai multe ori şi o să apelez în continuare la dânsii oridecâte ori va fi nevoie, pentru că sunt serioşi, folosesc materiale bune, şi execută lucrări de bună calitate la un preţ accesibil.
Magyari Gábor – Bistrita
Efectuează lucrul cu simţ de răspundere, fabrică tâmplării de calitate şi le aduce la timpul stabilit. Am căpătat astfel un plus de comfort în locuinţă prin etanşeitate, izolaţie termică şi fonică. Am scăpat de zgomotul enervant produs de maşini.
Andrieş Constantin – Gherla
Prin recomandările făcute de o cunoştinţă am ajuns la această firmă. Mi-aţi depăşit aşteptările prin punctualitatea, seriozitatea, obiectivitatea Dvs, şi prin calitatea lucrărilor. Oricând voi avea ocazia, voi recomanda firma SC.Prod.com.dutu.SRL cu toată încrederea, tuturor.
Kiss Irina – Bistrita Nasaud
Sunt client vechi al firmei, sunt foarte mulţumit de produsele şi serviciile oferite de dânşii. Până acum nu am avut nicio problemă cu tâmplăriile montate acum 5 ani, şi sper să nu am nici de acum încolo. Cea mai bună reclamă a firmei este calitatea ireproşabilă a tâmplăriilor şi a serviciilor, durabilitatea în timp şi aspectul acestora.
Viorel – Cluj Napoca
Vă recomand firma SC.Prod.com.dutu.SRL deoarece au produse de calitate, îşi respectă clienţii şi termenele, au preţuri bune şi lucrează îngrijit.
Berdea Elena – Cociu
Am apelat de curand la serviciile firmei SC.PROD.COM.DUTU.SRL de care am fost foarte multumiti din toate punctele de vedere: calitatea materialelor si a serviciilor, promptitudine..., pe scurt raportul calitate pret excelent la aceasta firma, pe care o recomandam cu incredere.
Andrei Maria si Marin – Comuna Chiuza
Angajamente respectate punctual, exigenta, profesionalism si seriozitate.
Montajul este facut atent si minutios, tamplaria executata este de inalta calitate, totul este ireprosabil.
 Trag concluzia ca motto-ul d-lui Traian este "Fac ca pentru mine!".
 Am apelat pentru a doua oara la serviciile firmei, si o recomand fara rezerve oricand.
 Sunt foarte multumit! 

Bogdan B. – Bistrita Nasaud
Dupa 2 lucrari executate de aceasta firma pentru mine, sunt foarte multumit de calitatea tamplariei termopan, de promptitudinea si calitatea montajului. Am fost inteles in cererile mele si am avut un sentiment placut de colaborare. Au lucrat curat si bine ceea ce se intampla mai rar. Bonusul suplimentar primit in final (3 plase de tantari) mi-a confirmat increderea initiala pe care mi-a inspirat-o de la inceput D-l Moldovan Traian. Îi multumesc inca o data cu aceasta ocazie si ii urez succese pe mai departe.
Gheorghe Liviu – jud Bistrita Nasaud
Firma SC.PROD.COM.DUTU.SRL condusa de dl.Moldovan Traian - un profesionist de exceptie - executa lucrari de inalta calitate si respecta intocmai cele stabilite prin comanda/contract. Am ales aceasta firma in detrimentul tuturor firmelor din Bucuresti, unde locuiesc. Casa mea de vacanta din Bistrita este acum amenajata in totalitate de firma SC.PROD.COM.DUTU.SRL. Si totul este perfect. O spun ca fost director pentru calitate la Intreprinderea de Avioane Bucuresti.
Vuieric Traian – Bucuresti