Feronerie ROTO

Feroneria Roto ofera solutii inovatoare, personalizate si sigure, bazandu-se pe un concept verificat, care printr-o gama larga de accesorii satisface orice dorinta a clientilor, pentru a garanta o viata de zi cu zi mai placuta.

Roto dezvolta continuu o feronerie ce imbina inteligent siguranta, economisirea energiei si confortul.

null

FERONERIE PENTRU FERESTRE

◙ Ferestre oscilante/ oscilo-batante
◙ Ferestre culisante
◙ Ferestre cu deschidere catre exterior
◙ Manere de fereastra

null

FERONERIE PENTRU USI

◙ Usi de intrare
◙ Usi de balcon si terasa
◙ Iesiri de urgenta/ Usi antipanica

Descriere tehnica

  • Noi standarde de protectie: fara balamale vizibile, fara capace de acoperire care s-ar putea desprinde, nimic care sa diminueze aspectul ferestrei.

  • Siguranta sporita datorita mecanismului de basculare intrare T si al dispozitivului impotriva deschiderii cu un speraclu in balamaua de colt.

  • Toate componentele sunt integrate in cerceveaua si tocul ferestrei, ceea ce le face invizibile din afara.

  • Reglarea simpla, tridimensionala, cu ajutorul suruburilor de reglare. Unghiul maxim de deschidere al ferestrei este de 100, creand o deschidere deosebit de generoasa.

Elemente componente

Sistemele cu feronerie Roto permit deschiderea ferestrelor si usilor astfel:

ROTATIV

BASCULANT

ROTO-BASCULANT

PLAN-PARALEL

Feroneria Roto este garantata sa reziste 15.000 de cicluri inchis-deschis (la 3 actionari pe zi rezultand aproximativ 15 ani), asigurand o etansare perfecta si o fiabilitate mare.

Clase de rezistenta

Deoarece in Romania majoritatea patrunderilor prin efractie au loc prin ferestre si usi cu geam, dotarea cu o protectie contra patrunderii prin efractie realizata individual pentru fiecare fereastra este foarte importanta.

Elementele speciale de inchidere si alte componente de siguranta asigura posibilitatea de a stabili o protectie individuala contra patrunderii prin efractie pentru fecare fereastra sau usa.

In cazul ferestrelor foarte greu accesibile siguranta de baza este sufcienta.

Feroneria Roto trece cu brio toate probele de rezistenta – de la clasa 1 la clasa 3 de rezistenta.

Protectie de baza impotriva incercarilor de efractie in forta precum lovire, saritura, opintire cu umarul (in special acte de vandalism).
Este integrata si o protectie impotriva utilizarii de parghii simple.

Protectia ferestrei este astfel conceputa incat sa preintampine cazul in care spargatorul de ocazie incearca, cu ajutorul unor unelte simple precum surubelnita, cleste sau pana, sa forteze fereastra inchisa si incuiata.

Protectie suplimentara impotriva utilizarii unei a doua surubelnite si a unei rangi cu gheare.