Feronerie GU

Mai putine componente, costuri de stocare reduse, asamblare mai rapida

Feroneria G-U este ideala pentru ferestrele si usile de balcon din tamplarie PVC, aluminiu sau lemn. Folosim balcon din tamplarie PVC, aluminiu sau lemn. Folosim variantele producatorului denumite Uni-Jet si Euro-Jet, obtinandu-se astfel un raport calitate-pret foarte bun.

Domeniul de utilizare pentru feronerie G-U oscilo-batanta si batanta Uni-Jet si batanta Uni-Jet:

 • ferestre si usi intr-un singur canat

 • usi intr-un canat cu posibilitate de incuiere

 • usi in doua canate cu posibilitate de incuiere fara montant

 • ferestre cu arc de cerc si trapezoidale

null

Descriere tehnica

 • Mecanismele de inchidere Uni-Jet

  mecanismele de inchidere Uni-Jet sunt montate in falt si actionate de un maner. Toate mecanismele de inchidere sunt fabricate pentru canal de feronerie standard de 16,3 mm latime si 2,5 mm adancime

 • Rolele de inchidere automate

  rolele de inchidere automate din otel ale cremoanelor, foarfecilor, inchiderilor suplimentare si ale transmisiilor de colt sunt reglabile cu Torx si prinse cu arcuri compensatoare pentru luftul faltului

 • Inchiderile suplimentare

  inchiderile suplimentare se clipseaza bratele de foarfeci oscilo-batante permit, ca standard sau cu arcuri optionale pentru luft de ventilatie, pozitii aditionale de ventilatie rezultand un confort suplimentar.

 • Bratele foarfecilor

  bratele foarfecilor sunt prevazute cu siguranta antitrantire.

Elemente componente

Sistemele cu feronerie Roto NT permit deschiderea ferestrelor si usilor astfel:

ROTATIV

BASCULANT

ROTO-BASCULANT

PLAN-PARALEL

Deoarece in Romania majoritatea patrunderilor prin efractie au loc prin ferestre si usi cu geam, dotarea cu o protectie contra patrunderii prin efractie realizata individual pentru fiecare fereastra este foarte importanta.

Elementele speciale de inchidere si alte componente de siguranta asigura posibilitatea de a stabili o protectie individuala contra patrunderii prin efractie pentru fiecare fereastra sau usa.

Siguranta de baza: in cazul ferestrelor foarte greu accesibile, siguranta de baza este sufcienta.

Clasa de rezistenta WK1: pentru ferestre greu accesibile. Protectie de baza impotriva incercarilor de efractie in forta precum lovire, saritura, opintire cu umarul (in special acte de vandalism). Este integrata si o protectie impotriva utilizarii de parghii simple.

Clasa de rezistenta WK2: pentru ferestre usor accesibile. Protectia ferestrei este astfel conceputa incat sa preintampine cazul in care spargatorul incearca, cu ajutorul unor unelte simple, precum surubelnita, cleste sau pana, sa forteze fereastra inchisa si incuiata.

Clasa de rezistenta WK3: pentru ferestre foarte usor accesibile. Protectie suplimentara impotriva utilizarii unei a doua surubelnite si a unei rangi cu gheare.

Feroneria G-U trece cu brio toate probele de rezistenta – de la clasa 1 la clasa 3 de rezistenta.

Clase de rezistenta

Deoarece in Romania majoritatea patrunderilor prin efractie au loc prin ferestre si usi cu geam, dotarea cu o protectie contra patrunderii prin efractie realizata individual pentru fiecare fereastra este foarte importanta.

Elementele speciale de inchidere si alte componente de siguranta asigura posibilitatea de a stabili o protectie individuala contra patrunderii prin efractie pentru fecare fereastra sau usa.

In cazul ferestrelor foarte greu accesibile siguranta de baza este sufcienta.

Protectie de baza impotriva incercarilor de efractie in forta precum lovire, saritura, opintire cu umarul (in special acte de vandalism).
Este integrata si o protectie impotriva utilizarii de parghii simple.

Protectia ferestrei este astfel conceputa incat sa preintampine cazul in care spargatorul de ocazie incearca, cu ajutorul unor unelte simple precum surubelnita, cleste sau pana, sa forteze fereastra inchisa si incuiata.

Protectie suplimentara impotriva utilizarii unei a doua surubelnite si a unei rangi cu gheare.