Sticla

STICLA SGG PLANITHERM 4S

  • In procesul de productie a usilor si a ferestrelor din PVC si Aluminiu, compania noastra foloseste sticla furnizata de catre prestigiosul producator francez, Saint-Gobain Glass.

  • Sticla SGG PLANITHERM 4S este o sticla clara cu depuneri care asigura, in acelasi timp, izolatie termica sporita si control solar. Astfel, te bucuri de temperatura perfecta si lumina ideala indiferent de anotimp. Functia de confort iarna-vara mentine o atmosfera placuta tot timpul anului iar reflexivitatea confera oricarui spatiu un aspect elegant.

  • AVANTAJE: confort 4 anotimpuri

Primavara:
Cu sticla SGG PLANITHERM 4S capriciile vremii nu mai conteaza.
In aceasta perioada a anului, dublul vitraj care integreaza sticla SGG PLANITHERM 4S permite:
- sporirea confortului;
- reducerea costurilor.

Vara:
Datorită functiei sale de control solar, sticla SGGPLANITHERM 4S respinge de doua ori mai multa energie solara decat un dublu vitraj obisnuit, fara a mai fi nevoie de o protectie solara suplimentara, ceea ce inseamna:
- reducerea costurilor de racire;
- temperatura ideala si protejarea mobilei.

Toamna:
Cu SGG PLANITHERM 4S, tranzitia catre anotimpul rece devine insesizabila. Datorita caracteristicilor sale, efectele scaderilor de temperatura sunt diminuate, determinand:
- sporirea confortului;
- reducerea costurilor.

Iarna:
Dublul vitraj format cu sticla SGG PLANITHERM 4S ofera o izolatie termica de 3 ori mai mare decat cea a unui dublu vitraj obisnuit. Aceasta proprietate se traduce in numeroase avantaje:
- caldura si confort;
- economii semnificative pentru incalzire.

Economie
Cu sticla SGG PLANITHERM 4S faci economii substantiale de energie pe toata perioada anului. Cheltuielile atat pentru incalzire cat si pentru racire se reduc considerabil.

Combinatii
Asociata cu alte tipuri de sticla, SGG PLANITHERM 4S asigura si alte functiuni ca de exemplu: protectia impotriva zgomotului, protectia persoanelor si a bunurilor, auto-curatare.

Unde se foloseste
Sticla SGG PLANITHERM 4S este ideala pentru ferestrele oricarei constructii noi sau renovate. Caracteristicile sale permit utilizarea produsului atat in sectorul rezidential (locuinte individuale, blocuri de locuinte) cat si in cel nerezidential (cladiri de birouri, hoteluri si restaurante, centre comerciale, scoli, sere).
Vitrajul dublu realizat cu SGG PLANITHERM 4S se combina perfect cu toate tipurile de tamplarie: PVC, lemn, aluminiu, mixte.