SALAMANDER SISTEME CULISANTE

Sisteme Culisante

Dezvoltarea elementelor culisante inovatoare confera unui spatiu rezidential nu doar cel mai inalt nivel de confort si o siguranta optima, ci au un rol deosebit de componenta care asigura stilul si economia de spatiu. Cerintele referitoare la o izolatie termica excelenta si la geamuri cu dimensiuni generoase pot fi indeplinite cu constructii de sistem bine gandite si reusesc sa confere spatiilor interioare caldura si vitalitate. Modalitatea simpla de deschidere asigura si o crestere a confortului locuintei si incanta proprietarii prin latimi vizuale reduse si elegante.

Inspirati-va din elementele noastre culisante incluse in sistemul evolutionDrive, care puncteaza prin montajul simplu, flexibilitatea combinatiilor tehnice si valori excelente de incercare.

Gratie elementelor de geam dimensionate generos, lumina patrunde in caminul dumneavoastra, – la fel si prin usa culisanta cu ridicare evolutionDrive, care trezeste la viata spatiile interioare. Structura usii asigura stabilitate optima, permitand suprafete generoase de sticla si elemente mari, deschise prin diferite scheme de operare. Termoizolarea eficienta a acestei solutii de sistem se datoreaza planului de etansare optimizat, in special in partea de mijloc, pentru ca frigul sa ramana acolo unde ii este locul. Pe langa functionalitatea performanta, usa culisanta cu ridicare iese in evidenta si prin elemente de protectie antiefractie verificate, pana la clasa de rezistenta RC 2, o solutie inovatoare in curs de brevetare. Mecanismul de blocare functioneaza indiferent de feroneria utilizata si permite de asemenea montajul pragurilor cu sina de rulare plata sau al pragurilor de renovare. Astfel produsul corespunde tuturor cerintelor viitorului, inclusiv sub aspectul accesibilitatii, fara compromisuri privind siguranta antiefractie.

Date Tehnice

 • Adancime constructiva toc: 194 mm

 • Adancime constructiva cercevea: 82 mm

 • pana la Uw = 0,64 W/(m²K)

 • Dimensiune: 6,50 x 2,50 m

 • Vitraj: pana la 52 mm

 • Domeniu de utilizare: usa culisanta cu ridicare

evolutionDrive: HST

evolutionDrive Free

Usa culisanta cu ridicare cu evolutionDrive: Free va fi cu siguranta atractia principala a viitorului! Si asta datorita ramei subtiri a ochiurilor fixe, care este cu pana la 60% mai ingusta decat produsul standard similar. Solutia moderna evolutionDrive: Free se impune nu numai prin aspectului filigran: gratie conturului ingust al ramei pot fi realizate suprafete si mai mari de sticla care induc sentimentul maxim de libertate si garanteaza incalzirea placuta a incaperii prin captarea razelor solare. Astfel este asigurata 100% atmosfera ideala de confort!

evolutionDrive ALU

Salamander ofera pentru evolutionDrive: HST solutii de top in vederea imbunatatirii aspectului invelisurilor de aluminiu destinate usilor culisante cu ridicare. Sistemul de invelisuri este usor de montat si sporeste valoarea usilor culisante cu ridicare din punct de vedere estetic: practic nu exista limite cu privire la culoarea stratului de acoperire premium: pot fi realizate nuante eloxate, nuante RAL cu acoperire mata sau fin structurate aplicate prin pulverizare, nuante DB sau chiar culori NCS.

Conceptul inteligent evolutionDrive: Fereastra culisanta puncteaza prin utilizarea variabila ca structura de fereastra culisanta sau usa culisanta, ceea ce confera fiecarui montator cel mai inalt grad de flexibilitate posibil. Cu o adancime de cadru de 76 mm, profilul suplu convinge printr-un stil de constructie modern si se dovedeste a fi compatibil cu toate profilurile de cuplare si tehnologiile de vitraj ale seriei Streamline. Cu o latime vizuala redusa se pot realiza geamuri cu suprafete mari, conferind locuintei o senzatie naturala de camin autentic. Cel mai bun lucru: Variatiile posibile de culoare ale sortimentului de decor asigura libertate creativa si adaptarea la fiecare stil individual de constructie.

Date Tehnice

 • Adancime constructiva cadru: 76 mm

 • Adancime constructiva canat: 50 mm

 • pana la Uw = calculata la 1,2 W/(m²K)

 • Dimensiune: 3,50 x 2,48 m

 • Vitrare: pana la 28 mm

 • Domenii de utilizare: Ferestre si Usi glisante cu 2 sau 3 cai de glisare

evolutionDrive: SF